Veera, Porvoo

“Lauran suunnittelema mekko oli unelmieni täyttymys! Lauralla on näkemystä, taitoa ja herkkyyttä tehdä juuri oikeanlainen mekko morsiamelle. Mekkojen eettisyys ja esteettisyys tekevät niistä erityisiä ja jotain, mitä netistä tai kaupasta ei voi saada. Pystyin luottamaan täysin siihen, että Laura kuuntelee toiveitani, mutta lisää mekkoon ripauksen omia ideoitaan. Hän tekee tarkkaa työtä intohimoisesti. Mekon suunnittelu, ompelu ja pukeminen oli yhteinen matka, josta olen suunnattoman kiitollinen”


Emmi, Helsinki

“The most beautiful and unique wedding dresses. Laura Hyvi Bridal created the hippie-flower-power-dress beyond my wildest dreams. Most importantly I loved dancing the night away in it!”


Emmi, Tampere

“Lauran suunnittelema puku oli juuri minun näköiseni! Ja se tuntui ihanalta päälläni. En aluksi tarkkaan tiennyt, mitä haluaisin, mutta Laura osaa lukea ja tulkita asiakkaitaan. Laura suhtautuu työhön intohimoisesti ja suurella sydämmellä. Hänen kanssaan on inspiroivaa työskennellä. Suosittelen lämpimästi!”


Sirkku, Lempäälä

“Lauran suunnittelema ja valmistama puku - upea ja mukava häähaalari - oli kaikki se, mitä hääpuvulta toivoin, vaikka en vielä puolta vuotta ennen häitäni tiennyt lainkaan millaisen puvun haluan. Pukuni oli tyylikkäällä tavalla hillitty, vaikka se oli avoselkäinen haalari. Puku istui t ä y d e l l i s e s t i ja mahdollisti herkuttelun sekä tanssimisen läpi onnen päivän ja yön! Oli ihanaa olla todella elegantti mukavuudesta tinkimättä. Minulle oli tärkeää, että pukuni oli myös eettinen ja ekologinen. Voin suositella Laura Hyvi Bridalia täydestä sydämestäni, jos haluat täydellisen hääpuvun!”