Laura Hyvi palkittiin Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija -kilpailussa

Laura Hyvin kolme kilpailupukua olivat median suosikkeja sekä saivat tuomariston kunniamaininnan ekologisista ja innovatiivisista materiaaleista.


Kuva Laura Pensasmäki / Love Me Do

Kuva Laura Pensasmäki / Love Me Do

Kilpailussa nähdyt kolme hääpukua ovat osa 7.10. julkaistua Love Me Twice -hääpukumallistoa. Mallisto on Suomen ensimmäinen täysin kierrätetyistä kankaista valmistettu hääpukukokoelma. Malliston puvut on tehty kierrätetystä muovijätteestä valmistetusta kankaasta sekä uusiokäytetyistä vintage-pitseistä.

Kuva Laura Pensasmäki / Love Me Do

Kuva Laura Pensasmäki / Love Me Do

Hääpuku on lähtökohtaisesti hyvin epäekologinen vaate, koska sitä käytetään usein vain kerran. Ympäristöystävällisemmistä materiaaleista valmistettuna rasittaa se kuitenkin vähemmän luontoa. Osa uuden malliston puvuista on suunniteltu myös muokattavaksi muuhun käyttöön häiden jälkeen. Jokainen hääpuku tehdään tilauksesta asiakkaan mitoille ja asiakas saa valita pukuun itse oman uniikin vintage-pitsin. Tutustu uuteen mallistoon täällä!

Kuva Laura Pensasmäki / Love Me Do

Kuva Laura Pensasmäki / Love Me Do